Minden ami kutya

Kutyagyógyítás testi lelki rehabilitáció

Kutyagyógyítás testi lelki rehabilitáció

ONLINE TANÁCSADÁS!

2020. március 25. - Jeszenszky Zsuzsanna

Egy kedves gazdi keresett meg engem, azzal a problémával, hogy a kutyájával nem tud lemenni sétálni, mivel a kutya retteg a külvilágtól, és egyfolytában csak húzza haza Őt.

Először is az volt a célom, hogy megtaláljam a lelki gyökerét a problémának, ezért faggattam a gazdit, hogy meséljen többet magáról és a kutyusról. Majd elláttam tanácsokkal, hogy milyen lépéseket tegyen meg, hogy a kutya viselkedése megváltozzon. Eltelt egy két nap és kaptam egy üzenet, hogy sajnos még mindig nagy a probléma segítsek. Ekkor mélyebben rákérdeztem a gazdinál, hogy Ő, hogy érzi magát, mivel a kutya teljes mértékben át tudja venni a szorongást a gazditól. Kértem a gazdit, hogy dolgozzon saját magán is, ne csak a kutyán. Aztán a gazdi részéről jött a felismerés, hogy igazam van. Innentől kezdve pedig elindult a változás. A gazditól kaptam egy videót, hogy most már napi 3x mennek le sétálni, és a kutyus imád kint lenni. Én meg nagyon boldog vagyok, hogy így online is tudtam segíteni nekik.

Fantasztikus érzés, mikor a kuncsaftod elindul a változás útján, és látod Őt és a kutyáját, hogy boldogak. Én ezért szeretem a munkámat. Keressetek bizalommal.

A változás mindig a gazdinál kezdődik és utána követi a kutya viselkedése is.

Bizalom nélkül nincs változás, ezért fontos hinni, bízni magunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyagyogyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr2515554910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása